MS Individual® interijer

Ostakljena pivot vrata sa minimalnim aluminijskim okvirom

MS individual® pivot interijerska vrata jedinstven su dizajnerski izričaj u vašem modernom ili klasičnom interijeru. Okvir vrata je aluminijski, minimalnih dimenzija i isporučuje se u tri osnovne eloksirane boje aluminija. U okvir je moguće ugraditi sigurnosno i dekorativno staklo debljine 6 ili 8 mm ili pune ploče deb. 6-12mm.

U okvir su ugrađeni nevidljivi zaokretni „pivot“ okovi dizajnirani posebno za ugradnju na gotov pod i strop bez potrebe za ugradnjom prihvatnika u zidu (otvoru). Vrata odlikuje hi-tech komforno zatvaranje a omogućeno je zakretanje u svim smjerovima do 360°.

Vrata mogu težiti do 150kg a pri pokretanju daju osjećaj, lagan kao pero. Vertikalna os rotacije izmaknuta je (ekscentrično) od ruba okvira za 80 ili 178 mm kod krila normalne veličine, dok je za krila XL veličin izmaknuta od okvira za 1/3 širine krila. Gornje i donje okretište ugrađeno u okvir montira se na gotov pod i na čvrstu (ojačanu) podlogu u stropu bez ograđenog kontra prihvata. Minimalna dubina ugradnje dozvoljava ugradnju i bilo koji tip površine otvora.

Opcijski eloksirani profili kao prečke unutar okvira

Posebno dizajnirani aluminijski profili kao horizontalne i vertikalne prečke mogu se lijepiti na staklo u svrhu postizanja željenog estetskog efekta.

Sadržaj zaštićen lozinkom

Ovaj sadržaj je zaštićen lozinkom koju možete dobiti upitom kroz kontakt formu.

Pošaljite nam vaš projekt i zatražite ponudu


    Prilog (zip, pdf, dwg, jpg, png):

    Dragi posjetitelji, u slučaju da šaljete priloge veće od 5 MB, molimo Vas da nam ih pošaljete izravno na mail ili preko jumbo maila, Dropobox ili Google Drive poveznice. Vaš upit možete poslati i izravno na na mail: upiti@metalistaklo.hr. Sve fotografije u galerijama su označene referentnim brojem (naslovom) kako bismo Vam olakšali slanje upita.