Total Glass Concept®

Izvedbe koje u potpunosti otvaraju prostor uz minimalna tehnička ograničenja

Bezokvirne staklene fiksne plohe suvremeni su koncept na kojem se temelji inovativna arhitektura. Čiste linije i besprijekoran dizajn omogućuju maksimalnu otvorenost prostora i pružaju prirodnu osvijetljenost tijekom dana.

Minimalistički dizajn za idealnu količinu svjetlosti
Nevidljivi okvir i čisto staklo besprijekornih karakteristika 

Nosiva konstrukcija integrirana je i u pravilu skrivena u pod, strop i zidove tako da se velike staklene površine savršeno stapaju s prostorom i brišu granicu između okoline i unutrašnjosti prostora. Same linije između staklenih stijena gotovo su neprimjetne, te se okoliš iz perspektive interijera doživljava kao jedinstvena i zaokružena cjelina.

Svaka izvedba Total Glass Concepta® je zaseban projekt. Termičke, svjetlosne i ostale tehničke karakteristike prilagođavaju se potrebi projekta, a napredna tehnologija i individualan pristup otvaraju prostor uz minimalna tehnička ograničenja.

 

Pošaljite nam vaš projekt i zatražite ponudu


    Prilog (zip, pdf, dwg, jpg, png):

    Dragi posjetitelji, u slučaju da šaljete priloge veće od 5 MB, molimo Vas da nam ih pošaljete izravno na mail ili preko jumbo maila, Dropobox ili Google Drive poveznice. Vaš upit možete poslati i izravno na na mail: upiti@metalistaklo.hr. Sve fotografije u galerijama su označene referentnim brojem (naslovom) kako bismo Vam olakšali slanje upita.