O nama

Tvrtka Metali i Staklo d.o.o. nastala je 2010. godine spajanjem više tvrtki s bogatim iskustvom u području metalnih, aluminijsko-bravarskih i stakleno-staklarskih konstrukcija u graditeljstvu. No, naši počeci sežu još u 1983. godinu kada smo kao mala obiteljska tvrtka gradili temelje za budući razvoj i izlazak na inozemno tržište.

 

Naša misija je uvijek stvarati originalne projekte u suradnji s klijentima od prvog koraka – ideje i inspiracije, pa sve do posljednjeg – proizvodnje i realizacije.

 

Uz dugogodišnji rad to smo i postigli – investitorima i arhitektima smo pri ruci u svakom trenutku, kroz sve faze koncepta. I dok se ideje razvijaju prema zamislima klijenata, ono od čega nikada ne odstupamo su – najviši standardi. Pri proizvodnji koristimo isključivo visokokvalitetne i izdržljive materijale uz pomoć suvremene tehnološke opreme a kompletna usluga uključuje nekoliko segmenata:

1. Izradu idejnih rješenja i procjenu troškova metalsko-staklarskih radova – stručni konzalting i nadzor
2. Izradu detaljnih projekata i specifikaciju metalsko-staklarskih radova–projektiranje i nadzor
3. Termičke, statičke i druge fizikalne proračune – konstrukcije
4. Proizvodnju elemenata
5. Ugradnju
6. Usluge servisa i održavanja u garantnom i vangarantnom roku

Ipak, naša najveća vrijednost i dalje su ljudi. Kod najzahtjevnijih projekata ljudski faktor čini značajnu razliku i sve što smo dosad postigli možemo zahvaliti upravo našim inženjerima, razvojnim timovima i građevinskim radnicima na terenu. Također, u suradnji s našim partnerima drugih graditeljskih struka tj. kao član raznih graditeljskih grupacija, Metali i Staklo mogu pružiti i puno više u procesu građenja od naše uže specijalnosti. Savršenstvo do posljednjeg detalja je zapravo ono što nas i nakon toliko godina motivira i gura prema novim izazovima.