MS Siluett®

Fiksne, klizne i preklopne (harmo) grilje

 

Tradicionalni dizajn.  Moderna tehnologija.  Izazovne dimenzije.  Višestruke funkcije.

 

MS Siluett® elegantno se prilagođava linijama građevine, ne iskače iz prostora i u potpunosti je kompatibilan s MS Individual® i Total Glass Concept®, a posebice s vrhunskim višestruko nagrađivanim aluminijskim ostakljenim sustavom kliznih i fiksnih ostakljenih stijena KELLER Minimal Windows®

Raznolikost mogućih položaja i rasporeda te izbor materijala pružaju mogućnost postizanja vizualnog identiteta koji savršeno odgovara podneblju i/ili karakteru građevine.

Idealnim omjerom razmaka između letvi postiže se maksimalna opstrukcija pogleda izvana dok je pogled iznutra prema van gotovo neometan. Optimiziran i posebno prilagođen okov visoke kvalitete omogućavaju ugodno korištenje i pozicioniranje.

Vertikalne ili horizontalne drvene (cedar, tikovina, meranti) ili aluminijske bojane letve ujedinjene su monolitnu strukturu precizno izrađenim, diskretnim aluminijskim skeletom. Svi dijelovi MS Siluett® izrađeni su od 100% reciklirajućih, prirodnih materijala.

Visoka izdržljivost, trajnost i niski troškovi održavanja se podrazumijevaju.

 

MS Siluett® S

MS Siluett® S su klizne grilje. Modularna izvedba omogućava konstantnu optimalnu poziciju u odnosu na upliv sunčevih zraka te samim time pomiruje dva suprotstavljena zahtjeva - želju za prirodnim osvjetljavanjem prostora i želju za što manjom insolacijom, odnosno unosom energije u prostor putem sunčevih zraka. Preklopom dva klizna krila moguće je, na primjer i po potrebi u potpunosti blokirati svjetlost tj. zasjeniti željeno područje u prostoru.
3916016-8

[table id=2 /]

MS Siluett® F

MS Siluett® F su preklopno-klizne (harmo) grilje. Fleksibilnost pokreta i položaja omogućava upravo onu željenu, idealnu kombinaciju svijetla i sjene. Na taj način, vizura građevine postaje dinamična i prepoznatljiva u okolini. MS Siluett®F prilagođen je za upotrebu na svim rezidencijalnim objektima poput vila i obiteljskih kuća, a s obzirom na izvanredne karakteristike odabran je i na višestruko nominiranim i međunarodno nagrađivanim projektima.

[table id=3 /]

MS Siluett® OC

MS Siluett® OC moderna je inačica našeg etabliranog sustava MS Siluett® S. Na lagani, čvrsti aluminijski okvir moguće je ugraditi različite vrste obloga poput laserom rezanog lima ili MDF panela (uzorak po želji). Posebnu funkcijsku pogodnost pruža i mogućnost klizanja te zakretanja krila preko „ugla“ tako da klizno krilo može putovati i na bočne strane terase. Osim pozicioniranja u bilo kojoj točki na vodilici, krila se mogu naslagati u nišu kako bi terasa po potrebi bila potpuno otvorena.

[table id=4 /]

Pošaljite nam vaš projekt i zatražite ponudu


    Prilog (zip, pdf, dwg, jpg, png):

    Dragi posjetitelji, u slučaju da šaljete priloge veće od 5 MB, molimo Vas da nam ih pošaljete izravno na mail ili preko jumbo maila, Dropobox ili Google Drive poveznice. Vaš upit možete poslati i izravno na na mail: upiti@metalistaklo.hr. Sve fotografije u galerijama su označene referentnim brojem (naslovom) kako bismo Vam olakšali slanje upita.