Clauss ASG®

ASG – Aluminijska zaštita od sunca

ASG je screen-tip zaštite od sunca. Plašt je izveden od ekstrudiranih aluminijskih profila koji se namataju oko osovine u kućištu iznad. Kvalitetno i precizno namatanje osiguravaju bočne vodilice. Aluminijski plašt osigurava visoku strukturalnu stabilnost proizvoda. Zahvaljujući posebnom obliku aluminijskih profila, providnost plašta u spuštenom (zatvorenom) položaju je cca. 26% što osigurava dobru vidljivost iznutra prema van dok je vidljivost u obrnutom smjeru zanemariva. Također ovakva konstrukcija pruža i zaštitu od insekata. Konstrukcija u spuštenom (zatvorenom) položaju može podnijeti vjetrove do 35 m/s (90 km/h) što je čini približno 130% otpornijem na vjetar od standardnih vanjskih venecijaner žaluzina i 210% otpornijom od screen zavjesa na bazi tkanina.

Proizvod je po svojoj prirodi izuzetno prilagođen korištenju u Mediteranskim uvijetima

Standardna boja plašta je eloksirano natur „prirodni aluminij“ (E6 C0) ali se može isporučiti i u drugim bojama po EURAS karti za eloksiranje aluminija. Bočne vodilice i kučište mogu biti i termolakirani po RAL karti (plastificirano).

 

Roleta u zatvorenom položaju može podnijeti vjetrove do 35 m/s (90 km/h)

 

 

DevelopmentStandard SystemSpecial solution
Širina min/max (mm)800 / 3000800 / 4500
Visina min/max (mm) *600 / 3000600 / 6000
Max. površina (m2)12
Boja plašta standard **E6 EV1E6 EV1
Boja plašta opcija **eloxal bojeeloxal boje
Boja vodilica i kučištaeloxal boje, RALeloxal boje, RAL
Specifična masa (kg/m2)3,93,9
Promjer namotanog plašta (mm)160-180on request
Veličina kutije ŠxV (mm)200x240on request
Jednostruka (bočna) vodilica dim. (mm)45x4345x43
Dvostruka (središnja) vodilica dim. (mm)84x4384x43
Max. Opt. vjetrom m/s; km/h; kPa25 / 90 / 48on request
* za visine plašta iznad 3000 mm, promjer namotanog plašta raste. Pažnja: mjere iskazane u ovoj tablici ne mogu se izvesti manje niti veće

Sadržaj zaštićen lozinkom

Ovaj sadržaj je zaštićen lozinkom koju možete dobiti upitom kroz kontakt formu.

Pošaljite nam vaš projekt i zatražite ponudu


    Prilog (zip, pdf, dwg, jpg, png):
    Dragi posjetitelji, u slučaju da šaljete priloge veće od 5 MB, molimo Vas da nam ih pošaljete izravno na mail ili preko jumbo maila, Dropobox ili Google Drive poveznice. Vaš upit možete poslati i izravno na na mail: upiti@metalistaklo.hr. Sve fotografije u galerijama su označene referentnim brojem (naslovom) kako bismo Vam olakšali slanje upita.