Clauss ASG®

ASG – Aluminijska zaštita od sunca

ASG je screen-tip zaštite od sunca. Plašt je izveden od ekstrudiranih aluminijskih profila koji se namataju oko osovine u kućištu iznad. Kvalitetno i precizno namatanje osiguravaju bočne vodilice. Aluminijski plašt osigurava visoku strukturalnu stabilnost proizvoda. Zahvaljujući posebnom obliku aluminijskih profila, providnost plašta u spuštenom (zatvorenom) položaju je cca. 26% što osigurava dobru vidljivost iznutra prema van dok je vidljivost u obrnutom smjeru zanemariva. Također ovakva konstrukcija pruža i zaštitu od insekata. Konstrukcija u spuštenom (zatvorenom) položaju može podnijeti vjetrove do 35 m/s (90 km/h) što je čini približno 130% otpornijem na vjetar od standardnih vanjskih venecijaner žaluzina i 210% otpornijom od screen zavjesa na bazi tkanina.

Proizvod je po svojoj prirodi izuzetno prilagođen korištenju u Mediteranskim uvijetima

Standardna boja plašta je eloksirano natur „prirodni aluminij“ (E6 C0) ali se može isporučiti i u drugim bojama po EURAS karti za eloksiranje aluminija. Bočne vodilice i kučište mogu biti i termolakirani po RAL karti (plastificirano).

 

Roleta u zatvorenom položaju može podnijeti vjetrove do 35 m/s (90 km/h)

 

Ujutro, čim se sunce uspne iznad 22° iznad horizonta, spriječen je direktan prolaz svjetlosti. Prostor je kompletno u sjeni.

 

DevelopmentStandard SystemSpecial solution
Širina min/max (mm)800 / 3000800 / 4500
Visina min/max (mm) *600 / 3000600 / 6000
Max. površina (m2)12
Boja plašta standard **E6 EV1E6 EV1
Boja plašta opcija **eloxal bojeeloxal boje
Boja vodilica i kučištaeloxal boje, RALeloxal boje, RAL
Specifična masa (kg/m2)3,93,9
Promjer namotanog plašta (mm)160-180on request
Veličina kutije ŠxV (mm)200x240on request
Jednostruka (bočna) vodilica dim. (mm)45x4345x43
Dvostruka (središnja) vodilica dim. (mm)84x4384x43
Max. Opt. vjetrom m/s; km/h; kPa25 / 90 / 48on request
* za visine plašta iznad 3000 mm, promjer namotanog plašta raste. Pažnja: mjere iskazane u ovoj tablici ne mogu se izvesti manje niti veće

Za pristup katalozima je potrebna lozinka. Molimo Vas da nam pošaljete poruku kroz kontakt formular kako bismo Vam dodijelili lozinku.

Pošaljite nam vaš projekt i zatražite ponudu


Prilog (zip, pdf, dwg, jpg, png):
Dragi posjetitelji, u slučaju da šaljete priloge veće od 5 MB, molimo Vas da nam ih pošaljete izravno na mail ili preko jumbo maila, Dropobox ili Google Drive poveznice. Vaš upit možete poslati i izravno na na mail: upiti@metalistaklo.hr. Sve fotografije u galerijama su označene referentnim brojem (naslovom) kako bismo Vam olakšali slanje upita.